Orienteringsträningar

Under våren och sommaren arrangerar IF Minken träningstillfällen.

Se infoblad för orienteringsverksamheten 2019 här.
Orienteringskalendern 2019 finns här.

Ändringar kan ske vad gäller träningarnas platser och starttider, så följ arrangörens info på hemsidan och Facebook!


Poängräkningen, som används för utdelning av intresse- / aktivitetspris efter säsongen, ändras från och med 2019 för orienteringsträningar och -tävlingar. Poängerna räknas enligt följande:
2 poäng – egna torsdagsträningar och skärmjakten.
4 poäng – nationella och ekorrstigstävlingar samt DM
6 poäng – FSOM och FM


Arrangörsinfo

Här hittas info till arrangörer av träningar och Skärmjakten.

Är du utsedd till arrangör och redan nu vet att du är upptagen byt med någon annan eller skaffa en vikarie, om det inte lyckas så meddela Emilia Ek eller Yvonne Granlund.


Träningskartor

Det håller på och byggs upp en databas med träningsbanor för orienterare i nejden. Kartor med färdiga banor finns att ladda ner via Google Drive om man registrerar sig. Registrera dig genom att sända sitt namn och din epost-adress till mapsbylennartti(ät)gmail.com Banor/kartor finns över olika ställen i området Nykarleby och norrut, allt beror på hur många föreningar som går med. Tanken är att den erfarna orienteraren ska hitta bra träningsmöjligheter då det passar tidsmässigt.Ibland finns fiberband eller gamla kontrollställningar i terrängen som utgör kontrollpunkten. Kartorna är i PDF- eller JPG-format och kan skrivas ut med vilken färgprinter som helst.

Aktuella träningar